.:: Започиње изградња продавнице свећа(црквене робе) и реконструкција палионице свећа са помоћним објектима: парком и толетима. ::.


Црква светог Луке започиње изградњу продавнице свећа(црквене робе) и реконструкцију палионице свећа са помоћним објектима: парком и толетима. Нашој генерацији припала је та част да се нова Црква подигне у наше време, али и обавеза да је довршимо са свим пратећим објектима на славу Божију и на радост свих верујућих људи овог града.

За њено довршење потребно је још средстава да би прибавили најосновније и урадили оно без чега једана Црква не може да буде.

Знамо да су економске прилике у земљи веома тешке, да се послује веома отежано, али ако сви помогнемо по мало, можемо се надати да ћемо ускоро завршити ово богоугодно дело.

Свака помоћ је добродошла. Средства можете уплатити на жиро рачун “Banca Intesa“ Црква светог Луке бр. 160-39731-96 или на благајни Цркве светог Луке у Смедереву. Уговоре о донацији као и све информације можете добити код старешине цркве светог Луке, протојереја Дејана Давидовића.

“Ко Цркви даје-Богу позајмљује!”

Унапред захвалан

Старешина цркве

протојереј Дејан Давидовић

+381 0638123332