.:: ЗАПОЧЕТА ПРИПРЕМА ЗА АСФАЛТИРАЊЕ ПУТА ИЗМЕЂУ ЦРКВЕ СВЕТОГ ЛУКЕ И ЦРКВЕНОГ КОНАКА И ЗАПОЧЕТ ИСКОП ЗА ЦРКВЕНУ ПРОДАВНИЦУ У ПОРТИ ЦРКВЕ СВЕТОГ ЛУКЕ У СМЕДЕРЕВУ ::.


ЗАПОЧЕТА ПРИПРЕМА ЗА АСФАЛТИРАЊЕ ПУТА ИЗМЕЂУ ЦРКВЕ СВЕТОГ ЛУКЕ И ЦРКВЕНОГ КОНАКА И ЗАПОЧЕТ ИСКОП ЗА ЦРКВЕНУ ПРОДАВНИЦУ У ПОРТИ ЦРКВЕ СВЕТОГ ЛУКЕ У СМЕДЕРЕВУ

Драга браћо и сестре,

Предходних дана смо уз Божију помоћ започели припрему за асфалтирање пута између Цркве и црквеног конака, како би несметано верници после литургије могли да приђу црквеној сали. Такође, започели смо и изградњу велике црквене продавнице са толетима у порти Цркве св. Луке.

Земљани радови се изводе захваљујући помоћи- донаторским радом власника фирми: г-ђе Лалице Винуловић, г-дина Љубише Стојковића, г-дина Мирослава Цвjетичанина, г-дина Владана Ђорића, г-дина Томислава Цвjетића…

Надамо се да ћемо радове заједничким снагама уз Божији благослов привести што скорије крају и тако показати да смо достојни наследници наших предака, који су се у сваком времену старали о нашим храмовима.

Неопходна нам је ваша молитвена и материјална помоћ да бисмо ове радове привели крају.

Помоћ Цркви за предстојеће радове:

Уколико желите и можете помоћи завршетак радова у порти Цркве светог апостола и еванђелисте Луке у Смедереву, ваш прилог можете уплатити на жиро рачун “ Banca Intesa“ Црква светог Луке 160-39731-96 или на благајни Цркве светог Луке у Смедереву.

Адреса:

Црква светог апостола и еванђелисте Луке

ул. Ђуре Даничића бб

Телефон:

+381 026/ 46-20-200

Старешина Цркве:протојереј Дејан Давидовић+381 0638123332Електронска пошта:crkvasvetogapostolaluke@gmail.com